Курс Ноктопластика

Искаш ли да се научиш как да изграждаш здрави и красиви нокти? Тогава този курс е точно за Теб!

Продължителност: 5 дни

Адрес: гр.Варна ул" Прага" 12

Тел: 0886470726

За Кого е този курс?

 • Курсът е подходящ както за напълно начинаещи майстори, които искат да усвоят необходимите знания и умения за работа като маникюрист, така и за работещи маникюристи , които искат да подобрят знанията си и да изчистят грешките в работата си.

Материали по време на курса

 • Всички материали, необходими за обучението се предоставят от Учебния център. Материалите с който работим са от най- високо качество и стандарт в страната на Руската марка Lunail. Като всеки курсист трябва да си носи определен пакет документи и принадлежности за курса.

Модели

 • По време на курса ще е необходимо да си подсигурите и модели за работа /като ние можем да ви съдействаме с намирането/.

shadow-ornament

Какво ще научите по време на курса?

 • -Видове гелове и гелови системи.

  -Необходими продукти за направа на Ноктопластика с гел.

  -Направа на гел на естествени нокти / схеми, теория , практика/.

  -Какво е Апекс

  -Какво е Стрес зона

  -Какво е С извивка

  -Схеми на пилене

  -Изграждане на прозрачна и камуфлажна ноктопластика права форма и форма бадем/ схеми, теория , практика/.

  -Бързи салонни декорации

  -Работа с гел лак

  -Направа на френски

  -Хигиена и организация на работното място

shadow-ornament

Защо да избереш Нас?

 

Маникюрът ти е страст и искаш да превърнеш тази страст в професия?
Имаш въпроси свързани с маникюра, на които няма кой да ти отговори? Случва ли ти се да използваш различни методи, но без резултат?
Позволи ми лично да те напътствам, за да може най-накрая да постигнем целите ти. Ние сме се отдали изцяло на качественото обучение на кадри в Бюти индустрията. Ще ти покажем всички тънкости за работа и ще работим с теб лично, докато не получиш необходимите знания. След курса, ще продължим да поддържаме връзка и ще ти помагаме през цялото време, докато не постигнеш целите си.
Ние не приемаме Обучението ти като работа, а като удоволствие, ще те посрещнем в уютна и приятелска обстановка и ще отговорим на всичките ти въпроси, като няма да спестим знания и ще те научим и на най-малките детайли , за да се превърнеш в истински професионалист.

Удостоверение

 • Всеки курсист преминал успешно курса по обучение , получава професионална диплома от МОН и Сертификат.

shadow-ornament

Работа на наши курсисти

Какво още ще получите при нас?

Професионален Магазин

 • В Академията разполагаме с Професионален магазин с продукти на Руската марка Lunail, като само за нашите курсисти предоставяме 10% отстъпка при покупка на продукти от нас.

Преподаватели

 • Всички преподаватели в Академията са утвърдени маникюристи, които са преминали множество обучения по стандартите и изискванията на Академията и са Сертифицирани преподаватели към Академия Анелия Демирева. Програмите на курсовете са съставени лично от Анелия Демирева са доказано ефективни в над 10 годишният ни опит.

Учебна База

 • Учебната база на Академията се намира в гр.Варна и е обурудвана с най-съвремените уреди и материали за работа, така че да подсигури една уютна и  професионална обстановка за работа.

За Академията

 • Академия Анелия Демирева е с над 10 годишен опит в преподаването на курсове в Бюти индустрията. Всяка година в Академията се обучават маникюристи от цял Свят и всички наши куристи вече са доказани имена в Бюти бранша.

Базовият Курс по Маникюр , ще се проведе по предварителна уговорка с курсиста в удобно време.
В предвид извънредната Ситуация в страната, курсът ще се проведе по следният начин:
1. Теория - теорията е предварително подготвена под формата на Видео уроци и дигитален учебник. След записването на курсиста , ще му бъде предоставен достъп до видео уроците с теорията и ще му бъде изпратен дигитален учебник. Всеки курсист, ще може да се запознае с теорията в удобно за него време в домашни условия. След като курсиста е готов с теорията, се преминава към практиката.
2. Практика - практиката ще се проведе в Учебният център на Академията, като ще бъдат спазени всички Противоепидемични мерки. Тя ще се проведе по предварителна уговорка с курсистите в удобно време за двете страни.

За записване:


Може да се свържете с нас на тел: 0886/47 07 26


Или като кликнете на Зеленият Бутон от долу

Цена: 550лв.