fbpx

Програма на Обучението

Курсът е подходящ за майстори, които имат Основни познания по Ноктопластика, но искат да подобрят времето за изработка на Ноктопластика и в същото време, да продължът да правят качествена и красива Ноктопластика, освен това да подобрят знанията си и да изчистят грешките в работата си.

Какво ще научите по време на Курса?

Курсът се предлага и в Онлайн – Видео формат, така че можете спокойно в къщи по всяко време и от всяка една точка на Света да гледате курса. 

 

Сертификат

Всеки курсист преминал успешно курса по обучение , получава Сертификат за преминато обучение за повишаване на квалификация.

Материали по време на курса

Всички материали, необходими за обучението се предоставят от Учебния център.  Като всеки курсист трябва да си носи определен пакет документи и принадлежности за курса.

 

Модели за курса

По време на курса ще е необходимо да си подсигурите и модели за работа /като ние можем да ви съдействаме с намирането/.

 

Професионален Магазин

В Академията разполагаме с Професионален магазин с продукти на Руската марка Lunail, като само за нашите курсисти предоставяме 10% отстъпка при покупка на продукти от нас.

 

Учебна База

Учебната база на Академията се намира в гр.Варна и е обурудвана с най-съвремените уреди и материали за работа, така че да подсигури една уютна и  професионална обстановка за работа.

 

За Академията

Академия Анелия Демирева е с над 10 годишен опит в преподаването на курсове в Бюти индустрията. Всяка година в Академията се обучават маникюристи от цял Свят и всички наши куристи вече са доказани имена в Бюти бранша.

График за провеждане на курсове

Теория

Теорията е предварително подготвена под формата на Видео уроци, които всеки курсист, може да гледа 24/7 от всяка точка на света и по всяко време.

Необходимото време за научаване на материала е 2 дни.

След като се запишете за курса, ще ви направим регистрация в нашият сайт и ще можете да гледате  видео уроците за курса.

Достапът до Теорията , ви остава за постоянно, даже и след преключване на курса.

Теорията е заснета професионално и подробно е обяснен всеки един детай, графика и снимки.

Практика

Практиката се провежда в Учебният Център на Академията, като ще бъдат спазени всички Противоепидемични мерки. Тя ще се проведе по предварително направен график, който можете да видите по-горе. 

Необходими документи за записване на Курс

1. Попълване на място на Заявление за започване на курс

2. Попълване на Информационна карта на място за започване на курс

3. Заплащане на 100% от таксата за курса, за запазване на място.

Работният процес в Академията

За записване , се обадете на 0886470726 или попълнете формата за записване по-долу.

Напишете, вашите две имена
Напишете вашият Email адрес
Напишете вашият телефон
На този адрес, ще ви изпратим документи за записване на курса

Намери ме в социалните мрежи