fbpx

Програма на Обучението

Курсът е подходящ за майстори, които имат Основни познания по Ноктопластика, но искат да подобрят времето за изработка на Ноктопластика и в същото време, да продължът да правят качествена и красива Ноктопластика, освен това да подобрят знанията си и да изчистят грешките в работата си.

Какво ще научите по време на Курса?

Курсът се предлага и в Онлайн – Видео формат, така че можете спокойно в къщи по всяко време и от всяка една точка на Света да гледате курса. Виж курса тук: 

 

Сертификат

Всеки курсист преминал успешно курса по обучение , получава Сертификат за преминато обучение.

Материали по време на курса

Всички материали, необходими за обучението се предоставят от Учебния център.  Като всеки курсист трябва да си носи определен пакет документи и принадлежности за курса.

 

Модели за курса

По време на курса ще е необходимо да си подсигурите и модели за работа /като ние можем да ви съдействаме с намирането/.

 

Професионален Магазин

В Академията разполагаме с Професионален магазин с продукти на Руската марка Lunail, като само за нашите курсисти предоставяме 10% отстъпка при покупка на продукти от нас.

 

Учебна База

Учебната база на Академията се намира в гр.Варна и е обурудвана с най-съвремените уреди и материали за работа, така че да подсигури една уютна и  професионална обстановка за работа.

 

За Академията

Академия Анелия Демирева е с над 10 годишен опит в преподаването на курсове в Бюти индустрията. Всяка година в Академията се обучават маникюристи от цял Свят и всички наши куристи вече са доказани имена в Бюти бранша.

График за провеждане на курсове