Анелия Демирева

преподавател по маникюр и мотиватор

Аз също като теб съм започнала тази професия от нулата. С много страст, интерес и желание да се науча. Също като теб, ми беше трудно в началото, но не се отказах! Тайната на успеха е много труд, желание, упоритост, решителност и хъс да преследваш мечтите си. Въпреки, че съм завършила рисуване, ми беше трудно да свикна да рисувам на нокти, просто детайлите са толкова миниатюрни 🙂 , но продължих да се упражнявам и нещата се получиха с времето.

Така че, много добре знам какви са страстите и емоциите ти, защото аз също съм минала по този път и съм ги изпитвала.

За това ми позволи да бъда твой ментор и заедно, ръка за ръка, да покорим и твоята мечта.

От толкова много години се занимавам с маникюр, че най-вероятно, повечето маникюристи които следиш в социалните мрежи, са преминали мое обучение. 

Вече 15 години преподавам курсове и съм носител на много престижни международни награди.

Преминала съм над 50 профисионални обучения по цял свят и съм обучавана от едни от най- добрите свтовни маникюристи.

Горда съм да ти кажа, че едни от най- добрите имена в бранша, са мои курсисти.

Бих се радвала да помогна и на Теб да сбъднеш мечтата си!

Снимки от Семинари, Състезания и мои изяви в цяла България!

Ако все още, се чдиш, дали си на правилното място, нека ти кажа още нещо!

Аз не спирам да се развивам и не почивам на стари лаври! Постоянно обновявам знанията си при световно извесни имена в бранша и се интересувам от  всички нови тенденции. Предизвиквам себе си и се явявам на международни състезания и част от колекцията ми от награди може да я видиш и сам. 

Аз ценя своите знания и умения, надявам се като станеш маникюрист и ти също да цениш трудът си. Защото когато положиш добра основа на своите знания и умения, това е гаранция за твоя успех! А ако нямаш добра основа на  знания и умения, за жалост , трябва да се върнеш от самото начало , защото там се крият проблемите в работата ти. За това бъди умен и успешен и не прави нещата по два пъти, а още от начало заложи на качеството! 

Целувки и много успех ти желая!