Комбиниран Курс по Нокропластика с Гел и Polygel

Курсът е подходящ както за Начинаещи майстори, така и за работещи маникюристи, които искат да изчистят грешките в своята работа.

Защо да запишете този Курс?

Много майстори предпочитат да изкарат само Основно обучение по Ноктопластика с Гел, защото е най-разпространено, като техника за работа по салоните. Да, но не случайно в цял сват Ноктопластиката се работи с различно материали, като Гел, Акрил и Polygel. Това е необходимо защото, различните хора имат различни проблеми по ноктите си, няма как с пмощта само на Гел, да обхванем всички видове проблемни нокти, за някой клиенти Ноктопластиката с Гел е добра и издръжлива, но за други тя не издържа достачъно и ноктите се чупят. Точно поради тази причина, в цял свят се работи с различни материали, за да може да се обхване по-голя група от проблемни нокти и така клиентите ви да бъдат по-доволни от извършената процедура. За да можем да имаме повече и по-доволни клиенти, ние трябва да преценим какъв тип са ноктите на клиента и с помощта на правилният продукт, ние да изградим здрава и красива Ноктопластика. За това е и необходимо да умеете да работите Ноктопластика с различни продукти, защото по този начин ще имате повече и по-доволни клиенти. Няма универсален продукт, който да е подходящ, за всички видове нокти. По време на този курс, ще ви науча как да преценяте правилно на кой клиент, какъв материал да използвате и различни техники и форми за направа на Ноктопластика.

Какво ще научите по време на Курса?

Удостоверение

Всеки курсист преминал успешно курса по обучение , получава професионална диплома от МОН  и Международен Сертификат.

Материали по време на курса

Всички материали, необходими за обучението се предоставят от Учебния център.  Като всеки курсист трябва да си носи определен пакет документи и принадлежности за курса

Модели за курса

По време на курса ще е необходимо да си подсигурите и модели за работа /като ние можем да ви съдействаме с намирането/.

Професионален Магазин

В Академията разполагаме с Професионален магазин с продукти на Руската марка Lunail, като само за нашите курсисти предоставяме 10% отстъпка при покупка на продукти от нас.

Учебна База

Учебната база на Академията се намира в гр.Варна и е обурудвана с най-съвремените уреди и материали за работа, така че да подсигури една уютна и  професионална обстановка за работа.

За Академията

Академия Анелия Демирева е с над 10 годишен опит в преподаването на курсове в Бюти индустрията. Всяка година в Академията се обучават маникюристи от цял Свят и всички наши куристи вече са доказани имена в Бюти бранша.

График за провеждане на курсове

Теорията е предварително подготвена под формата на Видео уроци, които всеки курсист, може да гледа 24/7 от всяка точка на света и по всяко време.

След като се запишете за курса, ще ви направим регистрация в нашият сайт и ще можете да гледате  видео уроците.

Достапът до Теорията , ви остава за постоянно, даже и след преключване на курса.

Теорията е заснета професионално и подробно е обяснен всеки един детай, графика и снимки.

Практика

Практиката се провежда в Учебният Център на Академията, като ще бъдат спазени всички Противоепидемични мерки. Тя ще се проведе по предварително направен график, може да се направи и уговорка с курсиста за удобни дати.

Продължителност на обучението

Теория – 5 Дни

Практика – 7  Дни

Цена на Курса - 780 лв

  1. Медицинско – от личен лекар
  2. Представяне на Свидетелство за завършено Средно образование
  3. Снимки паспортен формат – 4 бр.
  4. Копие на Лична Карта
  5. Попълване на място на Заявление за започване на курс

Запишете се за Курса, като попълнете контактната Форма

Напишете, вашите две имена
Напишете вашият Email адрес
Напишете вашият телефон