Отзиви на моите ученици

Няма нищо по- прекрасно от това, трудът ти да бъде оценен от учениците ти! Гордея се с всеки мой курсист, защото е успял до покори още един връх пред себе си. Гордея се, че всички мои ученици са успешни професионалисти и са едни от най- известните имена в бранша, някой от тях вече са и успешни преподаватели.

Андриана Галинова

Изключително доволна съм от Базовия курс по Маникюр. Протичането на курса беше леко, забавно и в същото време изключително поучително и полезно! Научих неща за ноктите, които никога не съм знаела и тези неща много ме удовлетворяват, защото със сигурност ще са ми от полза в бъдеще! Благодарности към Анелия Демирева и професионализма й към всяко едно от момичетата, които бяхме обучавани от нея! Благодаря! ❤️

Десислава Петкова

Хиляди благодарности на Академия Анелия Демирева! Благодаря за страхотното обучение, внимание и професионалното отношение на Анелия, страхотен човек. Научих много и съм щастлива от този факт за мен този курс е сбъдната мечта!
Препоръчвам! 😊👍🔝
Благодаря ти, Ани 😘❤️💐

Мийрем Хасан

Анелия е един от най-добрите професионалисти с много опит! Курсът по Базов Маникюр беше чудесен, наистина много добре успях да усвоя всички техники относно маникюра, освен това много се забавлявахме с другите курсистки. Много добра обстановка,уютна и приятна. Анелия прави всичко възможно за да те подготви за да станеш наистина разбиращ и уважаван професионалист в областта! Респект и огромни Благодарности! Силно Ви препоръчвам ако желаете да изкарате някой от курсовете по маникюр това е мястото и това е професионалистът за целта!
 

Емине Адем

Искам да кажа моите огромни благодарности към Академия Анелия Демирева, преди да опитваш нещо никога не знаеш дали, ще успееш. Аз се доверих на Анелия и постигнах целта си. Тя ми доказа, че човек може да постигне мечтите си стига да иска.
Справих се чудесно на базовия курс по маникюр благодарение на Анелия. Тя е голям професионалист по професията си. Пожелавам и винаги да бъде така успешна в работата си и искам да кажа на всички момичета ако искат да си сбъднат мечтите си това е мястото. Ако искате да бъдеде професионалист в работата си, тук ще научите как. Отново моите благодарности към Анелия 🍀
 

Махаела Велева

Супер доволна съм от Базовия курс по маникюр. Анелия е професионалист с огромен опит, разбира от работата си и подхожда към курсистките си с голямо сърце и много търпение. Предразполагата те да се отпуснеш и да повярваш в себе си. Научих много техники, които съм сигурна, че винаги ще са ми от полза. Едно голямо Благодаря и нямам търпение за следващите курсове. 🥰

 

Мартина Николаева

Благодаря за голямото търпение,внимание , доброто отношение и за знанията и уменията ,които придобих благодарение на вас ! Страхотни сте ! ♥️Целувкии♥️
 

Авина Георгиева

Ани, за курса мога с ръка на сърцето да кажа,че съм много доволна! Радвам се,че се доверих именно на теб! Обясняваш подробно, показваш нагледно,поддържаш една много спокойна и приятелска обстановка през цялото време,държиш на курсистките си и се стремиш да им предадеш колкото се може повече от твоят опит,държиш на връзка след приключване на курса и предлагаш помощта си когато имаме нужда от нея. Това е което мога да кажа за курса.
А за теб като човек….. Наистина нямам думи с които да опиша колко добър,благороден и стойностен човек си! Страхотна си!!!! Щастлива съм,че се запознах с Човек като теб и се надявам след години да стана също толкова добър професионалист!!! Желая ти от все сърце само успехи и стъпала на горе защото ти го заслужаваш!!!!
 

Цветелина Лазарова

Здравейте, казвам се Цветелина и завърших курс по Маникюр в Академия Анелия Демирева. 
Решението ми да запиша този курс, бе породено от желанието ми да създавам красота и да усмихвам деня на ,много жени. Никога не съм се занимавала с това преди. Правила съм експерименти за себе си, но не съм вярвала, че мога да придобия умения само с един курс. 
Бях много неуверена в началото. Виждах с каква лекота се справяха другите курсисти, докато аз изпитвах затруднения. Преподавателката ми , усети притеснението ми и поговори с мен, вдъхна ми увереност , успокои ме и ме амбицира. Разбира се, че не се оптказах от първата трудност. Успях да създам такива красоти, на които не мислех, че съм способна. Отношението на всички в Академията е повече от мило. Обясняват, помагат, мотивират и подхождат с търпение към всеки курсист. 
Обстановката е много приятна – чисто, новичко, подредено с вкус. факт е ,че моделите останаха повече от доволни и успях да работя леко и безпроблемно. А резултатите са по- високи от очакванията ми. 
Мили момичета, ако все още се колебаете, дали да се запишете на курс и къде – това е вашето място!
Обстановка, отношение, знания, умение, материали, професионализъм- всичко е най – високо ниво и ще останете изумени, на какво сте способни! 
С две ръце, препоръчвам Академия Анелия Демирева!
 

Татяна Димитрова

Здравейте, казвам се Татяна, желанието ми да се занимавам с маникюр, дойде много непринудено.
Винаги съм харесвала жени с поддържан маникюр.
В Академията изкарах, няколко курса, още по време на Базовият курс по Маникюр ми стана много интересно. Материалът беше, много добре обяснен и онагледен. В Академията, така добре обясняват, та дори и момичета като мен, които никога не са се занимавали с това, да разберът за какво става на въпрос. По време на практиката, научихме всички тънкости на професията. Академията разполага с модерна база и много добра обстановка. 
С две ръце препоръчвам Академия Анелия Демирева. На момичетата които искат да се занимават с това, искам да им кажа да се доверят на професионалистите в Академията. Да не правят компромис, при обученията си, защото при работа с клиенти, трябва да се чувстваш сигурен в знанията си.
 

Ирина Гиулева

Благодаря за вниманието и доброто отношение, за знанията и практическите умения, които придобих благодарение на Вас! Горещо препоръчвам!
 

Вероника Желева

Най най най най най добрата! Страхотен човек и професионалист!
 

Иглика Вътова

Страхотен професионалист , предава уменията си , препоръчвам !