Програма на Обучението

Курсът е подходящ за майстори, които вече са преминали първият и вторият модул на обучение.

Какво ще научите по време на Курса?

Сертификат

Всеки курсист преминал успешно курса по обучение , получава Сертификат за преминато обучение.

Материали по време на курса

Всички материали, необходими за обучението се предоставят от Учебния център.  Като всеки курсист трябва да си носи определен пакет документи и принадлежности за курса.

Модели за курса

По време на курса ще е необходимо да си подсигурите и модели за работа /като ние можем да ви съдействаме с намирането/.

Професионален Магазин

В Академията разполагаме с Професионален магазин с продукти на Руската марка Lunail, като само за нашите курсисти предоставяме 10% отстъпка при покупка на продукти от нас.

Учебна База

Учебната база на Академията се намира в гр.Варна и е обурудвана с най-съвремените уреди и материали за работа, така че да подсигури една уютна и  професионална обстановка за работа.

За Академията

Академия Анелия Демирева е с над 10 годишен опит в преподаването на курсове в Бюти индустрията. Всяка година в Академията се обучават маникюристи от цял Свят и всички наши куристи вече са доказани имена в Бюти бранша.

График за провеждане на курсове

Теория

Теорията е предварително подготвена под формата на Видео уроци, които всеки курсист, може да гледа 24/7 от всяка точка на света и по всяко време.

Необходимото време за научаване на материала е 5 дни.

След като се запишете за курса, ще ви направим регистрация в нашият сайт и ще можете да гледате  видео уроците за Базовият Курс по Маникюр.

Достапът до Теорията , ви остава за постоянно, даже и след преключване на курса.

Практика

Практиката се провежда в Учебният Център на Академията, като ще бъдат спазени всички Противоепидемични мерки. Тя ще се проведе по предварително направен график, може да се направи и уговорка с курсиста за удобни дати.

Теория – 2 Дни

Практика – 1 Дни

Цена на Курса - 200 лв

Напишете, вашите две имена
Напишете вашият Email адрес
Напишете вашият телефон